DOGAN PIZZA

Recentreview


3,5 stjerner ud af 711 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Dogan Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

5 feb 2024 at 21:14 Som altid er Dogan det sødeste menneske på jorden og lever god kvalitets mad lige til tiden og ofte meget hurtigere
3 jan 2024 at 20:07 There were multiple moldy spots on the burger bun.
27 dec 2023 at 14:21 Formidabel som altid
23 dec 2023 at 10:21 Åbenbart lidt længere leveringstid, når man bestiller kl. 11.00. Som om der ikke var nogen bude på arbejde, men det er jo på justeat og ikke Dogan. Jeg er glad for deres mad og vil fortsat bestille herfra :)
23 dec 2023 at 7:18 Der er åbenbart problemer med, hvis man tilføjer ting og så ændrer pizzastørrelsen. Så vi fik den forkerte pizza. Jeg har madproblemer. Ringede, da vi fik den for at spørge. Han råbte af mig, fik mig til at græde og pizzaen blev spildt. Aldrig igen.
3 dec 2023 at 19:55 Som altid, virkelig godt og altid mødt af et smil
28 nov 2023 at 18:15 Kommentar overset, lang svartid på at få ny mad, hvis det sker
10 nov 2023 at 19:40 Godt som altid
4 nov 2023 at 14:02 Kunne ikke levere til tiden, man ringer ikke og giver info om det er 30min forsinket, så var det blevet aflyst, havde nok været bedst, hvis man ser på den kvalitet af maden, der bestilles ikke der igen. Ikke godkend hvis ikke det kan overskues…
3 nov 2023 at 14:00 Som altid god mad fra Dogan og maden var fin varm da Just Eat kom med den . Jeg er tilfreds
29 okt 2023 at 19:26 Vi har bestilt nogle gange og har altid været fint tilfredse. Men i dag var salaten på pizzaen helt brunt og træt. Det er ikke det damme med salatpizza uden salat. Skorpen var tør og kedelig og alt i alt meget kedelige pizza’er vi fik.
21 okt 2023 at 22:45 Pizzaen var kold